lørdag 2. januar 2016

Marits knekkebrød



Ingredienser


3,5 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
2,25 dl kli
2 ss fiberhusk
1 ts salt
1/2 ts sukrin
5 dl vann

Fremgangsmåte

Rør sammen alle ingrediensene til en deig. Klem deigen ut på to stekeplater dekket med bakepapir ved hjelp av et bakepapir på toppen.  Rut opp deigen med et pizzahjul.
Stek begge platene i ovnen på varmluft på 160 grader i 1 time og 10 minutter. La platene bytte plass to ganger i løpet av steketiden. Samtidig snur du platene med fremsiden inn. På denne måten sikrer du at knekkebrødene blir jevnt stekt. Hvis du ikke har varmluft steker du bare platene hver for seg.
Ta platene ut av ovnen og fjern knekkebrødene fra bakepapiret med en gang. La de kjøle av på rist.
Oppbevar knekkebrødene i en tett metallboks. Knekkebrødene holder seg fint i flere uker.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar