lørdag 1. august 2015

Pizza á la Spania


Pizzadeig

Nok til 4 retangulære pizza på stekebrett.

1 kg hvetemel
6 dl lunkent vann
6 ss Rapsolje
1 1/2 pk tørrgjær
2 ts salt

Bland alt med kjøkkenmaskin. Kan gjerne være litt klissete. Bør heves i minimum 30 minutter.

Stekes på 225 grader i 20 minutter midt i ovnen.


Pizzasaus

Nok til 4 retangulære pizza på stekebrett.

Blandes i blender:
4 tomater
3/4 stor løk
ca. 4 ss tomatpuré
Urter etter eget ønske
Olivenolje nok til å få blenderen til å gå

Smak til med  -
Salt (ca 1 ts), pepper, ketsjup (ca 1 ss) og sukker (ca 2ts ).


Spansk pizzafyll 

Pizzasaus
Chorizo i biter
Løk
Sorte oliven i biter
Ost
Olivenolje

Pizzafyll til barn

Pizzasaus
Påleggskinke i biter
Ost

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar