Pizzadeig
Nok til 4 retangulære pizza på stekebrett.
1 kg hvetemel
6 dl lunkent vann
6 ss Rapsolje
1 1/2 pk tørrgjær
2 ts salt
Bland alt med kjøkkenmaskin. Kan gjerne være litt klissete. Bør heves i minimum 30 minutter.
Stekes på 225 grader i 20 minutter midt i ovnen.
Pizzasaus
Nok til 4 retangulære pizza på stekebrett.
Blandes i blender:
4 tomater
3/4 stor løk
ca. 4 ss tomatpuré
Urter etter eget ønske
Olivenolje nok til å få blenderen til å gå
Smak til med -
Salt (ca 1 ts), pepper, ketsjup (ca 1 ss) og sukker (ca 2ts ).
Spansk pizzafyll
Pizzasaus
Chorizo i biter
Løk
Sorte oliven i biter
Ost
Olivenolje
Pizzafyll til barn
Pizzasaus
Påleggskinke i biter
Ost
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar