fredag 18. januar 2013

Pizzasnurrer

Ingredienser

Deig
2,5 l Hvetemel
2 ts Sukker
2 ts Salt
1 pose tørrgjær
1 l Vann
3 ss Olje

Fyll 

5 tomater
1 løk
2 ss Oregano
4 ss Tomatpure
1 ss Ketsjup
1,5 ts sukker
0,5 ts salt
800 g kjøttdeig




Fremgangsmåte

Lag gjærdeigen som vanlig.Bland det tørre først og tilsett deretter lunkent vann med olje.

Sett deigen til heving.

Brun kjøttdeigen og sett den til side.

Kjør tomater, løk, Tomatpurè, ketsjup, sukker og salt i en blender.

Tilsett oregano og småkok sausen i stekepanne i 5-10 minutter. 

Tilsett kjøttet og små kok litt.

Lag Pizzasnurrer på samme måte som shillingsboller.
Kjevle ut deigen, legg på fyll, rull sammen og kutt stykker på ca 1-1,5cm

Legg på ost på toppen av pizzasnurrene under etterhevingen.


Stekes på 250 grader i 12 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar