Ingredienser
Deig2,5 l Hvetemel
2 ts Sukker
2 ts Salt
1 pose tørrgjær
1 l Vann
3 ss Olje
Fyll
5 tomater
1 løk
2 ss Oregano
4 ss Tomatpure
1 ss Ketsjup
1,5 ts sukker
0,5 ts salt
800 g kjøttdeig
Fremgangsmåte
Lag gjærdeigen som vanlig.Bland det tørre først og tilsett deretter lunkent vann med olje.
Sett deigen til heving.
Brun kjøttdeigen og sett den til side.
Kjør tomater, løk, Tomatpurè, ketsjup, sukker og salt i en blender.
Tilsett oregano og småkok sausen i stekepanne i 5-10 minutter.
Tilsett kjøttet og små kok litt.
Lag Pizzasnurrer på samme måte som shillingsboller.
Kjevle ut deigen, legg på fyll, rull sammen og kutt stykker på ca 1-1,5cm
Legg på ost på toppen av pizzasnurrene under etterhevingen.
Stekes på 250 grader i 12 minutter.
Kjevle ut deigen, legg på fyll, rull sammen og kutt stykker på ca 1-1,5cm
Legg på ost på toppen av pizzasnurrene under etterhevingen.
Stekes på 250 grader i 12 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar